VC De Poort

Verloskundig Centrum De Poort is hét prenatale screeningscentrum van Leiden en omstreken. Door strenge kwaliteitseisen met controle en toetsing vanuit het regionale centrum SPSRM, structuele bij- en nascholingen, intercollegiale consulten en een nauwe samenwerking met het centrum voor prenatale diagnostiek in het LUMC, kan VC De Poort bewezen een zeer hoge kwaliteit aan echoscopie en prenatale screening bieden. Daarnaast specialiseert VC De Poort zich onder andere in anticonceptievoorlichting en het plaatsen van anticonceptiespiralen en -implantatiestaafjes.

Verloskundigencoöperatie LEO is enig aandeelhouder van VC De Poort en behartigt daardoor de belangen tussen de verwijzende verloskundigenpraktijken en VC De Poort. Verloskundig Centrum de Poort voert prenatale screening en echo’s uit op de hoofdlocatie in Leiden en op sommige dependance-locaties bij diverse LEO-verloskundigenpraktijken.

Onderdeel van VC De Poort is het pretechobureau Poortpret. Hier worden door professionele echoscopisten op diverse locaties echo’s op verzoek gemaakt in 2D, 3D en 4D, zodat er een nog breder aanbod ligt qua echoscopie voor alle zwangeren in de regio.

Poortpret echo foto-1
Poortpret echo foto-2
Poortpret echo foto-3

Verloskundig Centrum De Poort

Rijnsburgerweg 10
2333 AA Leiden
071-5657575

www.vcdepoort.nl
www.poortpret.nl

logo vc de poort